VIŠE O PROGRAMU

Kako je program zamišljen?

Kao putovanje od 12 meseci ka boljoj verziji tebe.
Možeš se ukrcati na kojoj god stanici odlučiš. Isto tako, možeš sići kad god poželiš, ali najbolje je da ostaneš do kraja. Svaki mesec otključavamo novu, drugačiju, ali jednako važnu temu ličnog razvoja. Imaćeš saputnike, dobru mapu i lične vodiče. Biće lepih predela i velikih uspona, ali i neočekivanih skretanja. I obećavamo, biće vredno truda!

TEMA MESECA SVE TEME
ŠTA MOŽEŠ OČEKIVATI OD MYND MENTORA

Benefiti Mynd Mentor programa

TEMA MESECA

Kako najbolje iskoristiti
svoje vreme?

Računica je jasna i ista za sve: kakvi su nam dani, takav nam je u zbiru život. Zato je važno da planiramo vreme, da u tome ne vidimo stege, već naprotiv, slobodu i kontrolu nad svojim životom. Ovog meseca pričamo o važnosti planiranja, o tome zašto lakše planiramo poslovne obaveze, a vrlo retko privatni život. Upoznaćemo se sa najboljim alatima za planiranje i učiti kako da odaberete pravi alat za sebe.

 

Ovaj program je za tebe ako uviđaš koliko emocije mogu biti podrška za tebe na tvom razvoju. Na radionicama tokom jula bavićemo se različitim tehnikama kako upoznati i prihvatiti svoje emocije i kako se osloboditi onih koje grčevito držimo. Biće nam drago da ti na tom putu budemo podrška.

PREDAVAČI

Upoznaj svoje mentore

MYnd je sinergija profesionalnosti, znanja, iskustva i harizme tri potpuno različite ličnosti. Počele smo od ideje da jedna drugu podržavamo u širenju znanja, a danas to znanje pružamo drugima.

TESTIMONIALS

Iskustva drugih

Iza nas je mnogo zadovoljnih polaznika MYND radionica, a pred nama, nadamo se, i ti!

Sanja Vučetić

Kada sam čula za Mynd mentor program, pomislila sam da zvuči suviše dobro da bi bilo istinito. Onda sam nakon prve radionice shvatila da je program odličan i istinit! 🙂 Na Mynd mentoru ćete možda čuti i stvari koje ste negde već čuli, posebno ako se interesujete za oblast ličnog razvoja. Međutim, ono što pravi razliku je posvećenost mentorki, kontinuitet u radu i prilika da odslušano zaista i primenite, jer Mynd Mentor ne čini samo priča, već uključuje i domaće zadatke i brojne vežbe koje stvarno pomažu. Ako vam je potrebna podrška i poneka topla reč na putu ličnog razvoja, pronaći ćete je i na radionicama i u zatvorenoj Facebook grupi. Ako ste tražili mesto gde možete da rastete i razvijate se, onda bih preporučila da pokušate sa Mynd mentor programom koji vam zaista može pomoći da unapredite kvalitet života.

Tamara M

Zahvalna sam dragim mentorkama za sve ovo što već mjesecima rade za mene i za sve nas. Otkad sam počela s MyndMentor programom život mi se u nekoliko mjeseci promijenio na bolje (na mnogo, mnogo bolje). Jesam li ja postala pametnija ili samo svjesnija sebe, ne znam… Ovaj program je nešto najbolje što sam mogla za sebe uraditi. Učenje novih stvari i gledanje na svijet drugim očima, teme koje su beskrajno zanimljive, stalna podrška mentora… sve to me dovodi do misli koja glasi “Želim da ovo traje zauvijek.” S njima je sve lakše. Njih tri su jednostavno čarobne i tako se dobro nadopunju. Sve tri imaju nešto posebno i vidi se da vole ovo što rade. Hvala za pomoć, za podršku i za toliko dobru energiju.

Andrijana Mećava,

Počela sam sa MYnd Mentor programom jer sam želela da dobijem neke alate koje ću moći da koristim kako bih unapredila i poboljšalja sebe, svoj život i pristup negativnim i neželjenim situacijama oko mene kao i da se približim svojim ciljevima. Kroz ceo proces nas vode 3 fenomenalne mentorke, svaka od njih ima svoj autentičan pristup. Sa grupom divnih ljudi, koji su spremni na promene i na rad, upoznajemo se, podržavamo i učimo mnogo. Pronalazimo i shvatamo da nismo mi „jedini rođeni naopako“ i dobijamo divnu podršku i na kraju dana divne drugove sa kojima ostajemo u kontaku i posle radionice. Učimo iz uvida drugih, koji samo unapređuju i nas same. Na radionicama bolje upoznajemo sebe, svoje potrebe, vrednosti, uverenja i učimo da razdvajamo šta od toga nas koči, a šta to daje vetar u leđa. Učimo kako da se ophodimo prema sebi, kako da se motivišemo i kako da se upustimo slobodno i sigurno u stvari koje izazivaju strah i neprijatnost. Takođe kako želimo da se nosimo u različitim negativnim događajima sa ljudima koji nas okružuju. Učimo da budemo voda, kako bi rekao Bruce Lee. Za 5 meseci koliko pohađam ovaj program osećam se mnogo sretnije i ispunjenije. Savladala sam mnoge strahove, uvela mnogo novih navika, naučila da osluškujem svoje emocije i telo. Gradim svoj integritet i samodovoljnost. Okružujem se stvarima koje zaista želim i čine me srećnom. Daleko od toga da je sve kako isplaniramo i zamislimo ali sada znam kako da bez obzira na prepreke, neprijatnosti, sa uživanjem se upustim u proces i spremna sam na posledice. Prizma posmatranja događaja i situacija oko mene je proaktivna i produktivna i naklonjena je mojim željama. Naučila sam da, bez obzira na okolnosti, ja budem prva koja će da zaštiti i sačuva sebe, i na kraju dana bude zadovoljna i zahvalna na svemu, jer sam upravo dovoljna sebi i najbolja drugarica koju ću ikada imati. Osećam se hrabro i moćno.

PAKET 12 MESECI

Prijavi se na ceo Mynd mentor program

Pođi sa nama na putovanje ka sređenijem i ispunjenijem životu. Putovanje traje 12 meseci, a svaki mesec otključavamo novu, drugačiju, ali jednako važnu temu ličnog razvoja. A na kraju putovanja upoznaćeš najbitniju osobu u tvom životu, upoznaćeš sebe.