UTISCI POLAZNIKA

NLP BASIC

Jelena Manojlović, novinarka 

Razlog mog dolaska na prvi modul NLP-a, tačnije na Basic bio je spoj radoznalosti I želje da više upoznam sebe. Već prvog danashvatila sam da ovo jeste način da otkrijem šta je to što me koči i šta je to što će mi pomoći da se oslobodim. 

Miljana Nikodijević, preduzetnica  

Vratila sam se svom velikom cilju u životuali na drugi način u odnosu na prošlu godinui već grabim ka njemu. Kada sam to shvatilaprilike su počele same da se otvarajuOsvestila sam i uverenja koja me koče. 

Ivana Janković Đorđević, ekonomista 

Ako postoji bilo koji aspekt u vašem životu u kome ste se zapetljaliznajte da postoji način da se otpetljate. 

Jelena Jelić, PR&Social Executive 

Celokupno putovanje sa vama drage mentorke je nešto što teško staje u reči – mnogo je više od toga. Hvala vam na znanju, podršci i ljubavi.“Ako ti se ne sviđa život koji trenutno živiš – ti ga promeni” – sada me ova rečenica ne iritira, ima smisla, a ja imam potrebne alate za te promene! Veliki zagrljaj  

Darko Vidaković, programer  

Za mene je NLP pre svega prilika za izađem iz kalupa, tj okvira koje meni okruženjei moja profesija nalaže. Na neki način se podrazumeva da sam ja kao programer los u komunikaciji, da ne nema potrebe da radim sa svojim “softskill”-ovima. Meni je baš NLP uopšte baš prilika da izađem iz tog kalupa I ja sam tu priliku oberučke prihvatio.  

Radmila Borojević, preduzetnica 

Sa NLP-om sam dobila “instalaciju aplikacije” u mozgu za brzo i jasnije prevođenje tuđih obrazaca ponašanja, reakcija, rečenica. Sada se sve vidi i sve zna. Dajem pravo ime i značenje nekim pojavama i stvarima za koje sam već ranije znala ali ponekad pogrešno tumačila. Nekada sam se “pecala” na tuđe opaske, danas sam prevodilac i moderator istih.  

Marija Minić  

Naučila sam da kažem DA i NE onda kada se tako osećam bez bilo kakve neprijatnosti, da odem iz situacija koje mi ne prijaju i u kojima nisam kongruentnaMožda je to jedan od većih uspeha za menekako na privatnom tako i na poslovnom planu. 

Kristina Dekić, konsultant u osiguranju

Modelovanje I celokupna NLP edukacija su mi bili veoma značajni, stekla sam pre svega puno uvida, doživela sam puno promena I puno pozitivnih ishoda kako u poslovnom okruženju tako I na ličnim poljima. Počela da osluškujem sebe, svoje telo, svoje više ja i da se opustim I prepustim čarima života. Svoj javni nastup sam dosta poboljšala, pored pozitivnih rpomena svakako želim da vežbom poboljšam I da na sceni u potpunosti uživam u toj ulozi. Promenom uverenja I promenom perspektive gledanja ponovo sam upoznala sebe I počela da gledam na svet I život kao jednu fenomenalnu igru. NLP master edukaciju ću svakako upamtiti kao svoje najbolje životno iskustvo.“Nije važno šta vam se dešava-važno je kako vi reagujete na to.”

Jovana Vasiljević, Moj prvi zalogaj

Veoma sam zahvalna na svemu što sam postigla. Zahvalna sam na prilikama i veštinama koje sam stekla.
U periodu kada mi je bilo najteže organizacijski da se odlučim za nastavak edukacije NLP Master, ja nisam odustala, što je jako velika stvar za mene i dosta sam na sebe ponosna zbog toga. Mala beba od 3 meseca koja sisa na svakih par sati, angažovanje baka, deka, sestre… trčanje na pauzama… Sve u svemu, nisam odustala. Bilo mi je stvarno jako važno da nastavim, da završim jer ja to mogu.
Takođe, veoma mi je značilo što sam master nastavila sa vama, divnim mojim mentorkama! Od početka mi je to bila jedina opcija od koje nisam htela da odustanem.
Volela bih da idem dalje, da budem tu sa vama, da napredujem i da nastavim da se unapređujem.
Grupa mi je fenomenalna, toliko lepa energija! Stvarno smo međusobno podrška i vetar u leđa.

Ivana Milanović, business development manager

Zašto je meni važan NLP – zbog rasta i razvoja. Posložile su se ‘kockice’ i rasčistile nedoumice. Mogu to što pomislim, komunikacija je dobila fokus, radim ono što volim, potpuno sam predana dolasku do cilja. Imam MOJ TIM uvek uz sebe, učvršćujem dobre navike, više sam sa ljudima  koji mi najviše znače jer sam efikasnija i oslobađam vreme za sve u čemu uživam. Radim na detaljima, ulepšavam život. Hvala vam mentorke! POMOGLE STE DA SE PROMENIM.

Milica Đotunović, marketing menadžer

Projekat modelovanja kao i celokupna edukacija imali su značajan doprinos i uticaj na moj lični i profesionalni razvoj u proteklih nekoliko meseci. Kod mene se promena odrazila u najvećoj meri na poslovnom segmentu, u segmentu rada na svojoj ličnostii u drugačijem odnosu prema zdravlju. Ovakav redosled uslovljen je time što su porodični i emotivni segmenti mog života u prethodnom periodu bili u balansu, tako da sam na tim osnovama samo radila na održavanju postojećeg stanja i uvođenju malih poboljšanja u organizacionom smislu.NLP master edukacija je jedno ogromno bogatstvo koje mi je donelo mnogo dobrih stvari, iako su mi na početku neke promene delovale teško ili neobično. Svaka naučena veština na NLP-u otvorila mi je nove vidike i perspektive i pomogla mi da unapredim sebe, otkrijem svoju suštinu i živim u skladu sa sobom