Umetnost i nauka ljubavi

Transformišite svoj ljubavni život i pronađite pravog partnera!

Beograd 15. jul 09h do 18h

REZERVIŠI SVOJE MESTO SADA!

Broj mesta je ograničen!

U potrazi ste za partnerom ali nikako da naiđe onaj pravi?
Ili ste u braku a osećate se usamljeno ili kao da ste sami, suočavate se sa nedovoljno intimnosti, kao i emotivne povezanosti i podrške?

Da li ste umorni od privlačenja pogrešnih partnera ili se borite da ostvarite duboku emocionalnu povezanost sa svojim partnerom? Ako je tako, niste sami.

Da li vam se čini da ste zaglavljeni u vezi koja ne donosi pravo zadovoljstvo? Da li se susrećete sa istim poteškoćama iznova i iznova? Možda ste svesni da nešto nije kako treba, ali ne znate tačno kako da promenite stvari.

Ukoliko želite da preokrenete svoj ljubavni život i istražite uzroke svog nezadovoljstva u partnerskim odnosima ovo je prava radionica za vas.

Šta je najčešći uzrok?

Da li znate da su vaše veze samo ogledalo vašeg unutrašnjeg emotivnog i mentalnog stanja? Da, tako je! Vaša prošlost, traume, uverenja i emotivne potrebe oblikuju vaše izbore i obrasce u vezama. Ali ne brinite, uz prave alate i razumevanje, možete izgraditi zdrave i kvalitetne odnose koji će vas ispuniti i u kojima ćete se osećati zadovoljno.

Da li postoji rešenje?

Predstavljamo vam radionicu „Umetnost i nauka ljubavi“ – jedinstveno iskustvo koje kombinuje najnovija naučna saznanja iz oblasti neuronauke, psihologije partnerskih odnosa i različite koučing metodologije i alate. Na jedinstven i kreativan način radionica će vas provesti kroz putovanje otkrivanja uzroka vašeg nezadovoljstva, ličnih mentalnih strategija i obrazaca koji vam donose slične rezultate u vezama.
Naučićete kako da izgradite nove strategije i obrasce koji će vam omogućiti da se osećate zadovoljno i da birate partnere s kojima ćete izgraditi zdrave i kvalitetne odnose.

Šta ćeš sve naučiti na radionici?

  • Razumevanje uzroka nezadovoljstva i usamljenosti u vezama.
  • Otkrivanje ličnih mentalnih strategija i obrazaca koji dovode do sličnih rezultata.
  • Prepoznavanje i zadovoljavanje svojih emotivnih potreba.
  • Isceljivanje unutrašnjih emocionalnih rana.
  • Izgradnja novih strategija i obrazaca za zdrave i kvalitetne odnose.
  • Mogućnost biranja partnera s kojim će se ostvariti zadovoljavajući odnos.

Nemojte dozvoliti da vaša prošlost određuje vašu budućnost u ljubavi. Pridružite nam se na radionici „Umetnost i nauka ljubavi“ i krenite na put ka istinskom zadovoljstvu u partnerskim odnosima.

Kako da se prijaviš?

Radionica „Umetnost i nauka ljubavi“ se sastoji od dva modula. Možete pohađati samo prvi ali je naša preporuka da se prijavite na oba i prođete kroz celokupni koučing proces transformacije i to po promo ceni!

Kada se prijaviš, naš tim će te nazvati da ti odgovori na sva pitanja koja imaš.
Dakle, ne plaćaš ništa odmah.

Predavači

Kome je namenjena ova radionica?

 Radionica „Umetnost i nauka ljubavi“ je za vas ako zaista želite promenu u svom životu i spremni ste da radite na sebi

Radionica „Umetnost i nauka ljubavi“ NIJE za vas ukoliko:

Očekujete taktike i strategije, tehnike i alate koji će vam pomići da privučete i “zadržite” partnera/partnerku u vezi
Mislite da nekoga možete da promenite i očekujete da će vremenom promeniti svo status, stavove, navike, vrednosti ili ponašanja
Smatrate da je uloga partnera u vezi da vas usreći
Očekujete od sebe i potencijalnog partnera/partnerke savršenstvo
Želite brza i laka rešenja